Tarkkaa siivouspalvelua Porissa – kodin siivoustöistä puutarhan hoitoon

Yhteystiedot

Aha-Duuni Oy tarjoaa toiveidesi ja tarpeidesi mukaan räätälöityä, ammattitaitoista siivouspalvelua Porissa ja lähikunnissa. Palveluihimme kuuluvat:

  • kotisiivous

  • kukkien hoito

  • pihan hoito

Siivouspalvelumme hinta on 33 €/h (ALV 0 %).

Palvelemme jokaista asiakastamme luotettavasti, yli 40 vuoden kokemuksella.

 

Tarjoamme myös kotihoidon palvelut. Päämääränämme on auttaa asiakkaitamme pärjäämään omassa kodissaan mahdollisimman pitkään ja selviytymään itsenäisesti päivittäisissä toimissa. Kaikki kotihoidon palvelut suunnittelemme yhdessä asiakkaiden ja heidän omaistensa kanssa. Tulemme mielellämme maksuttomalle arviointikäynnille! Soita numeroon +358 44 057 0826 ja kysy lisätietoja.

Siistissä kodissa on ilo elää

Siivoustyöt vievät paljon aikaa ja vaivaa. Eri elämäntilanteissa ja etenkin iän karttuessa siivouksesta voi tulla varsinainen rasite. Älä huoli – me autamme mielellämme. Teemme tarvitsemasi siivoustyöt tehokkaasti ja tarkasti.

Meiltä hoituu osaavasti myös ikkunoiden ja saunan pesu. Meillä on käytössämme ajanmukaiset siivousvälineet ja pesuaineet, joita käyttäen tulee taatusti puhdasta jälkeä. 

Pyydä tarjous
Siivouskuvake

Aha-Duuni Oy on siivouspalvelun pitkän linjan ammattilainen. Palvelemme asiakkaita Porissa ja lähikunnissa.

Kukat lisäävät asumisviihtyvyyttä – tilaa meiltä kukkien hoito

Kukat lisäävät asumisviihtyvyyttä ja tekevät kodista kauniin. Monesti niiden hoitoon ei kuitenkaan ole aikaa tai jaksamista. Palveluihimme kuuluu myös kukkien hoito.

Kastelemme, lannoitamme ja siistimme kotisi kukat osaavasti. Hoidamme myös multien vaihdot.

Kaipaatko apua ruohonleikkuuseen?

Kaipaatko apua ruohonleikkuuseen tai muuhun pihan hoitoon? Tulemme mielellämme apuun. Leikkaamme ruohon, haravoimme ja kitkemme rikkaruohot. Kerro meille tarpeistasi ja toiveistasi, niin me räätälöimme sinulle tarvitsemasi palvelukokonaisuuden kilpailukykyiseen hintaan.

Kun annat meidän auttaa kotiaskareissa, arkesi helpottuu huomattavasti. Me haluamme auttaa sinua pärjäämään kotonasi. Meiltä saat aina varmaa, osaavaa ja turvallista tukea. Palvelemme Porissa ja lähikunnissa.

Ota yhteyttä!